Artikel 'Het moeilijkste besluit' 

Klik op de link of afbeelding voor het item dat ik heb geschreven voor het Kwartaalblad Ouders Overleden Kind 'Nabij' (januari 2024, nummer 1). 

Artikel 'Lotgenotencontact, in eerste instantie wilde ik niet' 

Klik op de link of afbeelding voor het item dat ik heb geschreven voor het Kwartaalblad Ouders Overleden Kind 'Nabij' (januari 2021, nummer 1). 

Artikel 'Verandering en vernieuwing als levensopdracht' 

Klik op de link of afbeelding voor de bijdrage die ik heb geschreven voor het Kwartaalblad 'Terugkeer naar levenslicht' (4e jaargang, nr. 3/4: najaar & winter 2020). 


 Artikel 'Hartsvriendin Tania' 

Klik op de link of afbeelding voor het item dat ik heb geschreven voor het Kwartaalblad Ouders Overleden Kind 'Nabij' (oktober 2020, nummer 4). 


Artikel 'Gedenkplekjes' 

Klik op de link of afbeelding voor het item dat ik heb geschreven voor het Kwartaalblad Ouders Overleden Kind 'Nabij' (april 2020, nummer 2). 


 Artikel 'Er is veel meer' 

Klik op de link of afbeelding voor het artikel dat ik heb geschreven voor het Kwartaalblad Ouders Overleden Kind 'Nabij' (januari 2020, nummer 1). 


Artikel 'Betonnen plaat' 

Klik op de link of afbeelding voor het artikel dat ik heb geschreven voor het Kwartaalblad Ouders Overleden Kind 'Nabij' (april 2018, nummer 2). 


Bedankt voor het bezoeken van mijn website!